Voorkom en behandel lichamelijke klachten ten gevolge van werk

Voorkom en behandel lichamelijke klachten ten gevolge van werk

Interesse in een thuiswerkplek instelling? Ook dat doen wij. Bel ons voor een afspraak en voorkom dat uw werknemer (thuiswerk)klachten ontwikkeld. Als Oefentherapeuten zien wij de laatste maanden een toename in het aantal werkgerelateerde klachten. Een groot deel van deze klachten heeft te maken met de werkplek thuis. Met de beperkte mogelijkheden die een thuiswerkplek soms bied, proberen wij bij uw werknemer thuis de meest gunstige houding in te meten, zodat klachten kunnen worden voorkomen of bestaande klachten verminderen.
(Thuis) Werkplekinstelling

Voorkom klachten door een juiste (thuis)werkplekinstelling. Individueel afgestemd, meerdere werkplekinstellingen per sessie. Een instelling duurt 1 uur.

(Thuis) Werkplekonderzoek

Zijn er lichamelijke klachten? Behandel en voorkom nieuwe werkgerelateerde klachten van u of uw werknemer. Een onderzoek duurt 2 uur.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Dank Ingmar, ik heb er veel baat bij gehad!

Petra Hoevelaar

Fijne samenwerking, snelle respons. Onze ervaring met Ergo Consulting is dat ze snel schakelen en netjes werken. Onze werknemers waren erg tevreden.

Martijn van Bergen

Deskundig en betrokken. Praktisch ingesteld. Eens in de zoveel tijd schakel ik Ingmar in voor een onderzoek. Doet wat hij moet doen, ik ben een tevreden klant.

J. Waard

Maak vrijblijvend een afspraak en bel of WhatsApp naar  06 54 620 953 of mail naar info@ergoconsulting.nl