Voorkom en behandel lichamelijke klachten ten gevolge van werk
Werkplekinstelling

Voorkom klachten door een juiste werkplekinstelling. Individueel afgestemd, meerdere werkplekinstellingen per sessie. Een instelling duurt 1 uur.

 

Werkplekonderzoek

Zijn er lichamelijke klachten? Behandel en voorkom nieuwe werkgerelateerde klachten van u of uw werknemer. Een onderzoek duurt 2 uur.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Fijne benadering, goede tips ontvangen. Vooral de nazorg als heel fijn ervaren. Had naderhand toch nog enkele vragen over bepaalde handelingen die ik op het moment van het werkplekonderzoek niet heb laten zien. Ingmar heeft dat later nogmaals helemaal met mij doorgenomen. Het is goed te merken dat hij ook met patiënten werkt, ik heb er erg veel aan gehad, dank!

Monique Smit

Ik heb Ergo Consulting nu al meerdere keren ingeschakeld. Als HR vinden we het heel prettig om naast het persoonlijk contact, ook een goede verslaglegging te ontvangen. Onze ervaring met Ergo Consulting is dat ze snel schakelen en netjes werken. Veel persoonlijke aandacht voor de collega's en ze nemen uitgebreid de tijd voor hen, danwel voor ons (HR).

Elise Prins

Deskundig en betrokken. Praktisch ingesteld. Eens in de zoveel tijd schakel ik Ingmar in voor een onderzoek. Doet wat hij moet doen, ik ben een tevreden klant.

J. Waard

Maak vrijblijvend een afspraak en bel 06 54 620 953 of mail naar info@ergoconsulting.nl