Werkplekinstelling toelichting

NU COVID19 AANBIEDING: Thuiswerkplek instellen voor € 159,-

Doel
Na afloop van een werkplekinstelling weet de medewerker hoe de werkplek ingesteld moet worden, op welke aspecten van de werkhouding en pauzegedrag gelet moet worden en krijgt de werkgever advies over eventueel materiaal dat moet worden aangeschaft of vervangen.

Werkwijze
Tijdens een werkplekinstelling neemt de therapeut verschillende aspecten van de werkplek door met de medewerker. Het meubilair wordt goed ingesteld, de werkhoudingen worden doorgenomen en er worden verschillende instructies gegeven. Zo worden pauzegedrag, ontspanning, het werktempo, en andere aspecten, die voor deze persoon mogelijk relevant zijn besproken. De werkplekinstelling wordt afgerond met een verslag waarin alle instellingen en instructies zijn opgenomen. Ook wordt er een advies gegeven over het aanschaffen van materiaal of meubilair om problemen te aanzien van de werkbelasting op te lossen.

Duur
De werkplekinstelling duurt circa 1 uur. Na afloop wordt het verslag toegestuurd.

Locatie
De werkplekinstelling wordt altijd gedaan op de werkplek van de werknemer.

Kosten
De werkplekinstelling kost € 175,- per werkplek, inclusief verslag, maar exclusief BTW. Eventuele reiskosten worden alleen gerekend buiten Zaanstad-Wormerland en bedragen € 0,30 per km.

 

NU COVID19 AANBIEDING: Thuiswerkplek instellen voor € 159,-